20 skäl till varför andra inte sätter dig i ett öre

Du vill behaga alla. Du förlåter alltid snabbt gärningsmannen. Det är viktigare för dig att inte ta emot, men att bara ge dig att ge dig att du är värt något. Du är en mycket bra person, till och med för bra. Men varför uppskattar då inte detta?

Jag spelar spelet där jag tillåter dem att vinna. Jag spelar ett spel där jag inte vill spela, som jag inte vet hur jag ska spela, och, värre – jag vet inte ens att jag spelar det. Och i det här spelet är jag alltid en förlorare. Eftersom korten överlämnades långt innan dess början. Eftersom de bästa människorna som andra inte tränger igenom.

1. Jag är obekväm för dig när du bryter mina gränser. Istället för att fråga mig själv vad som händer med min relation, frågar jag honom – vad som är fel? Jag minimerar mina behov eftersom jag älskar för mycket.

2. Jag känner inte när de börjar stöta på mig för första gången. Jag respekterades inte särskilt när jag var barn, och sedan dess har lite förändrats. Tills situationen passerar alla möjliga gränser anser jag att det är normalt. Och sedan blir det sent.

Han är för evigt i stress, ond, sarkastisk, trött … allt detta är tecken på att din partner är från kategorin "giftiga" människor, men om han fortfarande är bredvid dig är detta också ett tecken på att gränserna inte gör finns eller de har länge korsats.

Kaos inträffar när det inte finns några gränser i relationerna.

3. Jag förlåter i samma ögonblick. När jag äntligen förstår att respektlöshet visas för mig, tror jag: "De ville inte". Och förlåt automatiskt. Eller i extrema fall övertygar jag dem om att det de gjorde är dåligt.

Vad i helvete? Istället för att komma på mina fötter och stå upp för mig själv, lär jag dem goda sätt.

4. Jag väljer mellan relationer och självkänsla. jag vill ha kärlek. Detta är en hälsosam önskan. Alla vill ha kärlek. Men jag vill inte vara en på en minut och skydda min relation på bekostnad av många koncessioner.

5. Jag börjar övertyga dig om att jag står istället för att agera. Jag påminner dig om att jag är en god vän, fru, jag ger exempel på hur jag brydde mig om dig. Detta är det huvudsakliga misstaget i det samberoende förhållandet: Försök att ändra vad folk tycker om dig, istället för att ta hand om. Och det fungerar inte.

Det enda sättet att visa en annan att du är värt något är värt något. Och det finns bara ett sätt att göra det – att tro på det själv. När du känner till ditt pris behöver du inte bevisa någonting.

6. Jag tror att den som älskar mig aldrig kommer att förolämpa mig. Jag ser världen full av bra människor, och det kommer aldrig att tänka på att den som älskar mig avsiktligt vill kränka mig. Jag lever i en värld av sagor och fantasier, som vid någon tidpunkt av en obegriplig anledning förvandlas till en värld av mardrömmar.

Jag vet inte en enkel sanning: det faktum att jag älskar någon av hela mitt hjärta garanterar inte att han kommer att https://www.mosojamrock.com/5-dumma-frgor-du-vill-sl-forfattare/ vara bra att hantera.

Jag måste fortfarande ta reda på en viktig sak: Jag bör alltid skydda mig själv, sätta mina gränser, oavsett hur mycket jag älskar.

7. Jag tror att han känner och tänker hur jag. Mitt mål är i en relation är ren och oskyldig: att älska, hjälpa, skydda. Och jag är uppriktig (och fel!) Jag tror att alla runt har samma mål som mina. Nej, det finns själviska, bortskämda, listiga människor i världen. Och ändå ignorerar jag fortfarande varningssignaler.

8. Jag vill inte förolämpa någon, även om de förolämpar mig. Jag är mycket försiktig i ett förhållande. Jag rör mig försiktigt och ser ut som att inte kliva på mina fötter, jag vill inte skada någon, även på bekostnad av min egen smärta. Jag försöker till och med skydda dem från erfarenheter för att skada mig. Jag döljer henne och låtsas att allt är bra. En sådan sanning inträffar inte för mig: om någon uppträder som om han inte bryr sig om dig, så bryr han sig verkligen inte om dig.

9. Jag är blind för sanningen och tror inte att någon kanske vill förolämpa mig. Men även de trevligaste människorna i världen kommer inte att vägra att använda dig om du ger dem en sådan möjlighet.

10. Jag behöver din bedömning. Sedan barndomen känner jag att något är fel med mig. Jag behöver att du berättar för mig att jag är bra, för jag kan fortfarande inte säga det själv. Och jag vill också att du ska erkänna att du hade fel när du förolämpade mig. Det vill säga det visar sig – jag behöver en annan person för att säga att jag inte kan bli förolämpad. Och vad tror du, han kommer att säga det?

elva. Jag är en mycket empatisk person: 100% empati i förhållande till dig och 0% – för mig själv. När någon förolämpade mig är jag generad för honom. Jag tar ansvar för andra människors känslor även när de skadar mina. Detta är vägen till himlen, men det leder direkt till helvetet.

12. Jag tror automatiskt att alla har rätt, men jag har fel. Eftersom den första tanken som uppstår med mig när någon kränker mig: ”Jag antar att jag hade fel. Det jag gjorde fel?"

13. Jag är en magnet för dig som gillar att spela kraft. Narcissus och egoister dras till mig, för jag tillåter mig själv att använda. Om jag valde scenarier där du kan spela, skulle det vara en vampyr som dricker blod, ett oskyldigt offer som sätter huvudet på ett kvarter, ett får som skär ner. Offrets beteende är bekvämt för mig. Och universum fortsätter att ge mig det jag själv frågar från det ..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top